Тонік з AHA і BHA кислотами «Цитринка» для ніжного пілінгу

Об'єм: 
100мл
125,00грн.

Спосіб використання:

 

1.   

Для щоденного догляду: двічі на день, вранці та ввечері, протерти обличчя після звичайного очищення ватним диском, змоченим тоніком з AHA і BHA кислотами «Цитринка», змити, нанести відновлювальний крем для обличчя «Равлик».

 

2.   

Для курсу пілінгу: двічі на тиждень на 5 хвилин накласти на очищене обличчя бавовняну маску, змочену тоніком з AHA і BHA кислотами «Цитринка», змити, нанести відновлювальний крем для обличчя «Равлик».

 

При використанні продуктів з кислотами обов’язково використовуйте сонцезахисний крем щодня!

  Повний склад: підготована вода, трегалоза, комплекс натуральних AHA-кислот (екстракти плодів апельсину, лимону, цукрової тростини, фруктів та листя чорниці, цукрового клену), екстракт кори верби чорної (джерело BHA-кислот), лактат натрію, лимонна кислота, молочна кислота, сорбат натрію, левулінова кислота, натрію левулінат, гліцерин

 

Кислоти, що застосовуються в косметичних засобах, можна глобально поділити на AHA (альфагідроксікіслоти), такі як яблучна, лимонна, винна, молочна, гліколева кислота, і BHA (бетагідроксікіслоти), або саліцилова кислота.

Всі вони працюють як ексфоліанти і активізують процеси регенерації клітин. І AHA, і BHA використовуються для боротьби зі зморшками, наслідками пошкодження шкіри від сонячного опромінення, акне, гіперпігментацією і нерівною текстурою.

Основна різниця між AHA і BHA-кислотами в тому, що AHA - водорозчинні, в той час як BHA – жіророзчинні, і це дає їм можливість глибше проникати в пори через шар шкірного сала і відлущувати мертві клітини, які накопичилися всередині сальних залоз, справляючи при цьому протизапальну і антибактеріальну дію, зменшувати вироблення шкірного сала. BHA-кислоти є чудовим засобом лікування проблемної шкіри (акне, вугри і чорні крапки). AHA ж, в свою чергу, вирішує питання догляду за пошкодженою сонячним випромінюванням (пігментні плями), потовщеною (гіперкератоз), зневодненою шкірою.

Поєднання цих кислот справляє комплексний вплив на шкіру,  сприяючі швидкому відлущуванню ороговілих клітин. Крім цього зволожує шкіру, знижує утворення меланіну, усуває закупорку пор, підвищує пружність шкіри, робить обличчя свіжим і доглянутим, зменшує запалення.

Особливу увагу слід звернути на те, що на відміну від переважної більшості продуктів з кислотами на ринку косметики, тонік «Цитринка» містить не синтетичні, а натуральні кислоти з рослинних екстрактів.

 

Комплекс натуральних AHA-кислот складається з екстрактів плодів апельсину, лимону, цукрової тростини, ягід та листя чорниці та цукрового клену.

 

АНА (α-гідроксикислоти) - одні з найпопулярніших інгредієнтів в косметичних продуктах. Вони здатні впливати на стан шкіри на молекулярному, клітинному і тканинному рівні. Найбільш поширеними AHA є гліколева, молочна, лимонна, яблучна, винна. При нанесенні на шкіру AHA справляють відлущувальну, зволожуючу, протизапальну і антиоксидантну дію, а також стимулюють синтез колагену і глікозаміногліканів в шкірі. Відлущування шкіри сприяє видаленню меланіну з епідермісу, що призводить до освітлення пігментних плям. Також набір альфа-кислот приводить в норму кислотний баланс шкіри.

 

В склад комплексу входять такі АНА кислоти:

 

Яблучна кислота (в екстракті цукрового клену) крім відлущувальної дії, стимулює клітини, підсилюючи клітинний метаболізм.

Лимонна кислота (з апельсину та лимону) надає відбілюючу дію, яка посилюється в присутності винної кислоти. Має антиоксидантні і бактерицидні властивості.

Винна кислота (з екстракту цукрового клену та апельсинів) має відлущуючу, відбілюючу і зволожуючу дію.

Moлочна кислота (з ягід та листя чорниці) має виражену зволожуючу і відлущуючу дію.

Гліколева кислота (з цукрової тростини) має найменшу молекулярну масу, тому легко проникає через епідермальний бар'єр і надає найбільш виражений ефект. Гліколева кислота також має здатність зменшувати гіперпігментацію.

 

Екстракт кори верби чорної (джерело BHA-кислот)містить природну саліцилову кислоту, що має значно меншу подразнюючу дію при тій самій ефективності, ніж синтетична в тій самій концентрації.

Саліцилова кислота відлущує відмерлі клітини, очищує пори шкіри, має протизапальні та антибактеріальні властивості.

Оскільки саліцилова кислота є похідним аспірину (обидві речовини є саліцилатами; аспірин також відомий під ім'ям ацетил саліцилової кислоти), вона має деякі протизапальні властивості аспірину. BHA знімає запалення, усуває почервоніння і набряки, значно допомагає процесу загоєння шкіри. Це, в свою чергу, попереджає утворення шраміи і знижує шанс подальшого утворення акне. Протимікробні властивості саліцилової кислоти допомагають боротися з бактеріями, що ведуть до появи вугрів.

Всі ці властивості роблять BHA незамінним засобом для оновлення та краси шкіри.

 

Трегалоза – особливий цукор, що зустрічається в складі дуже багатьох рослин, зокрема, ягід, а також водоростей, дріжджів, грибів та комах, особливо в тих, що живуть в несприятливих умовах – в пустелі, при дуже високих або дуже низьких температурах.

Цей цукор в умовах екстремальних температур (як високих, так і низьких) стає склоподібним, огортаючи кожну клітину. В результаті така «скляна броня» не дає руйнуватися білкам (ДНК, РНК) і клітинної стінці. У косметології цей приголомшливий феномен трегалози застосовується в засобах по догляду за обличчям: захист від морозу та спеки, усунення лущення і почервоніння шкіри.

Але головна її функція – це зволоження. В комплексі з іншими зволожувачами (наприклад, лактатом натрію) вона здатна продовжити зволожуючу дію від такого засобу до 48 годин. Клітини буквально стають «як верблюд»: «п'ють» воду і накопичують її, дозволяючи їй дуже повільно випаровуватися зі шкіри.

 

Спосіб застосування:

у якості тоніка: протирати очищену шкіру обличчя двічі на день щодня, змити.

у якості пілінга: просочити засобом текстильну маску, покласти на обличчя на 5 хвилин, змити.  Застосовувати не частіше 2 разів на тиждень

 

Застереження при застосуванні:

Перед початком використання зробити тест на індивідуальну чутливість.

Не використовувати при індивідуальній непереносимості, підвищеній чутливості шкіри, на пошкодженій шкірі. Обов’язково використовувати сонцезахисний крем.

 

ДСТУ 4093:2002

Умови зберігання: зберігати при температурі від +1 до +5°С (в холодильнику)

Термін придатності: 12 місяців з дати виготовлення, яка зазначена на пакуванні при зберіганні при температурі від +1 до +5°С (в холодильнику), 6 місяців з дати виготовлення при зберіганні при кімнатній температурі.

Об’єм: 100мл (ml)

Призначення: