Крем для обличчя "Равлик" пом'якшуючий та регенеруючий

Об'єм: 
50мл
170,00грн.

Пом'якшуючий та регенеруючий крем для оживлення і відновлення шкіри обличчя

Крем протестований більш ніж 500 жінками 30-60 років. Відзначають, перш за все, прекрасне вбирання, відсутність жирного блиску, зручність використання під макіяж, відчуття комфорту і зволоженості шкіри після використання, слабкий, нейтральний квітковий аромат.
Через 5-7 днів використання відзначають поліпшення кольору обличчя, пом'якшення і розгладження шкіри, усунення подразнення і лущення, зменшення або зникнення чорних цяток, зменшення глибини мімічних зморшок (в разі недостатньо зволоженої шкіри до цього).

Повний склад: підготована вода, гідролат троянди, олія персикових кісточок, олія амаранту, Олівем©1000, вітамін Е, Д-пантенол, екстракт алое, Cosgard, олія насіння льону, екстракт слизу равлика сухий

Основа крему - комбінація з рослинних олій, підібраних таким чином, щоб співвідношення жирних кислот в них справляло найбільш позитивний вплив на шкіру (подана заявка на патент на принцип підбору олій).

Олія персикових кісточок – пом'якшує і зволожує, стимулює обмінні процеси і покращує стан шкіри.
Олія персикової кісточки підходить не лише для дорослих, але і для дітей. Вона здатна загоювати невеликі тріщини і ранки.
Цей продукт наповнений вітамінами, елементами, жирними кислотами і антиоксидантами, які проникають глибоко в клітини і допомагають поліпшити стан шкіри: прибрати зморшки, вирівняти тон обличчя, підвищити еластичність і т.д.
Персикова олія підходить для лікування різних захворювань шкіри і подразнень. Її можна застосовувати при опіках.
Має протизапальні властивості, за рахунок цього може бути використана для лікування прищів, акне і т.д.

Олія амаранту – відоме джерело сквалену. Сквален є компонентом людської шкіри, це близька за своїм складом до людської клітини речовина, що захоплює кисень і насичує їм тканини і органи нашого організму. Застосовується для захисту, детоксикації, зволоження, пом'якшення, живлення шкіри. Амарантова олія надовго зберігає шкіру зволоженою і захищеною.

Олія насіння льону – одна з найбагатших за вмістом ненасичених жирних кислот, які наша шкіра не здатна синтезувати самостійно. Застосування його для шкіри обличчя сприяє пом'якшення, зволоженню, живленню і омолодженню шкіри, і особливо вона підходить для догляду за сухою і в'янучою, зморшкуватою шкірою.
Олія льону допомагає усунути сухість та лущення шкіри, а також, завдяки її зміцнюючим властивостям, значно підвищити еластичність і пружність шкіри, підтягнути овал обличчя, розгладити неглибокі зморшки. Швидко знімає подразнення шкіри (що особливо важливо при чутливій шкірі), має ранозагоювальну дію при різних ранках, порізах, тріщинах, ударах, синцях, і інших пошкодженнях шкіри.
Також лляна олія використовується в лікуванні псоріазу, оперізуючого лишаю, бородавок, опіків і синців.

Олівем©1000 – натуральний рослинний емульгатор з оливи, зі зволожуючою дією. Молекулярно Олівем©1000 дуже близький до складу нашої шкіри. Створюючи рідкокристалічні емульсії, він регулює ліпідний баланс шкіри. На матричному рівні емульгатор створює імітацію клітин шкіри, захищаючи її;
При застосуваннs Олівем©1000 більше 1 місяця, як показують європейські дослідження, помітно зволожується шкіра, поліпшується її стан;
Оскільки емульгатор моделює клітин шкіри, його застосування у антивіковій косметиці омолоджує, підтягує, надає тонус навіть найніжнішим ділянкам обличчя і тіла;

Гідролат троянди (трояндова вода) – продукт дистиляції квітів троянди. Трояндова вода має аромат свіжозірваної квітки і містить компоненти трояндової олії, розчинні у воді. Трояндова вода є неперевершеним косметичним засобом для догляду за шкірою обличчя, особливо сухою та рано постарілою. Сприяє розгладженню зморшок, усуненню сухості шкіри, зміцненню капілярів.

Екстракт слизу равлика сухий – містіться в максімальній рекомендованій концентрації. Натуральний, природний інгредієнт, виділений з захисної рідини, яку виділяє равлик Helix Aspersa в якості своєї захисної, регенеруючої оболонки. Цей секрет захищає равлика від різних інфекцій, подряпин і глибших ушкоджень, сонячних променів, захищає від висихання; дозволяє тільцю равлика зберігати еластичність.
- діє в якості ексфоліанта;
- допомагає шкірі протистояти впливу бактерій;
- стимулює синтез колагену, зміцнює еластинові волокна;
- забезпечує синтез глікозаміногліканів;
- має антиоксидантну дію. Посилення опір УФ-впливу, вивільненню вільних радикалів;
- поліпшення еластичності, відновлення структури шкіри.

Вітамін Е – сприяє підтримці синтезу колагену і еластину, перешкоджає старінню шкірного покриву, нейтралізує вільні радикали, запобігає наслідкам опромінення шкіри ультрафіолетом, покращує мікроциркуляцію крові, зміцнює стінки судин.
Вітамін Е має антиоксидантний ефект, захищаючи клітини епідермісу і структурні білки - колаген та еластин - від руйнування вільними радикалами: в результаті шкіра розгладжується і підтягується
завдяки протизапальній дії пом'якшує прояви алергії і вугрової висипки
стимулює процеси відновлення – регенерації шкіри, покращує кровопостачання і глибоко зволожує її, має ранозагоюючі властивості, заспокоює подразнену шкіру, полегшує стан при сонячних і термічних опіках
захищає від фотостаріння, викликаного ультрафіолетовими променями, знижує ризик меланоми та інших різновидів раку шкіри
запобігає появі пігментних плям і веснянок, а якщо вони вже є, освітлює їх, вирівнюючи колір обличчя.

Д-пантенол – діє заспокійливо, зволожує шкіру, пом'якшує шкірні запалення, сприяє кращому загоєнню ран. Завдяки здатності глибоко проникати в шкіру, пов'язує в ній воду, прискорюючи регенерацію пошкоджених клітин.
Застосовується для лікування пошкоджень шкіри, викликаних механічними, хімічними, температурними та іншими факторами - подряпини, садна, опіки різного походження (в т.ч. сонячні), дерматити.
Д-Пантенол стимулює регенерацію шкіри, має протизапальну дію, живить і пом'якшує шкіру, роблячи її більш еластичною.
Використовується в якості зволожуючою, заспокійливої ​​і пом'якшувальною добавки в засобах для догляду за шкірою і в декоративній косметиці.

Екстракт алое – біогенний стимулятор, має протизапальну, антибактеріальну дію, є стимулятором регенерації тканин, імуностимулятором, має антимутагенну активність, сприяє загоєнню тканин, застосовується при опіках, знімає свербіж, має зволожуючу, тонізуючу дію, сприяє відновленню і ревіталізації.

Cosgard – консервант, сертифікований органом по сертификації стандартів натуральної органічної косметики – Ecocert.

ДСТУ 4765:2007
Спосіб застосування: наносити на очищену шкіру обличчя вранці та/або ввечері
Умови зберігання: зберігати при температурі від +1 до +5°С (в холодильнику)
Термін придатності: 6 місяців з дати виготовлення, яка зазначена на пакуванні

 

Призначення: