Сироватка для обличчя антикуперозна, укріплююча судини

Об'єм: 
30мл
160,00грн.

Зменшує видимі прояви судинної сітки на обличчі, укріплює капіляри, покращує загальний стан шкіри

Склад: вода очищена, екстракти верби, арніки гірської, білої лілеї, перстача прямостоячого, гінгко білоба, бузини чорної, гіалуронова кислота низькомолекулярна і високомолекулярна, Сosgard, Рotassium Sorbate.

Арніка гірська сприяє розсмоктуванню, застосовується при набряках, забоях, синцях і від куперозу. Підвищує стійкість шкіри до подразників (сонця, морозу), зміцнює її, діє протизапально. Прекрасний антибактеріальний засіб, що його використовують в засоби очищення шкіри при акне, вуграх, фурункулах.

Чорна бузина має подібну до арніки дію. Протистоїть куперозу, знижуючи проникність стінок капілярних судин.

Біла лілея освіжає, освітлює шкіру і сприяє регенерації. Для шкіри, схильної до куперозу корисна так само пом'якшуюча і протизапальна дію екстракту лілеї. Також її включають в склади для відновлення вікової і стомленої шкіри, ніжної шкіри декольте, губ.

Гінко білоба покращує мікроциркуляцію в підшкірних шарах, має антиоксидантну і антивікову дію, протистоїть спазму капілярів і зміцнює підшкірні судини. Сприяє регенерації і зміцненню шкіри.

Перстач прямостоячий дуже ніжно діючий компонент, що ефективний при будь-яких запаленнях шкіри, усуває не лише прояви куперозу, а й лікує опіки, забиті місця, синці.

 

Екстракт верби – стимулює оновлення шкіри, є ефективним протизапальним засобом, має антимікробну активність.

Гіалуронова кислота

Відповідаючи за цілісність клітинних структур, гіалуронова кислота виступає в ролі природного «водосховища», заповнюючи нею міжклітинний простір і утримуючи водний баланс шкіри на належному рівні.

Ми використовуємо комбінацію двох видів гіалуронової кислоти - низькомолекулярної, що найглибше всочується в шкіру, та високомолекулярної, що частково залишається у верхньому шарі шкіри та не дає волозі випаровуватись.

Спосіб використання: наносити на очищену шкіру обличчя двічі на день до використання крему.

Умови зберігання: зберігати при температурі від +1 до +5°С (в холодильнику)

 

Термін придатності: 6 місяців з дати виготовлення, яка зазначена на пакуванні