Набір для оновлення обличчя «Пролісок»

Об'єм: 
150мл
360,00грн.

Набір складається з двох продуктів: тонік з AHA і BHA кислотами «Цитринка» для ніжного пілінгу, та крем для обличчя «Равлик» відновлювальний для оживлення і зволоження шкіри обличчя, а також набору бавовняних масок для обличчя.

 

Спосіб використання:

 

1.   

Для щоденного догляду: двічі на день, вранці та ввечері, протерти обличчя після звичайного очищення ватним диском, змоченим тоніком з AHA і BHA кислотами «Цитринка», змити, нанести відновлювальний крем для обличчя «Равлик».

 

2.   

Для курсу пілінгу: двічі на тиждень на 5 хвилин накласти на очищене обличчя бавовняну маску, змочену тоніком з AHA і BHA кислотами «Цитринка», змити, нанести відновлювальний крем для обличчя «Равлик».

 

При використанні продуктів з кислотами обов’язково використовуйте сонцезахисний крем щодня!

  

Детальна інформація про продукти:

 

Тонік з AHA і BHA кислотами «Цитринка»

 

Для ніжного щоденного пілінгу

 

Повний склад: підготована вода, трегалоза, комплекс натуральних AHA-кислот (екстракти плодів апельсину, лимону, цукрової тростини, фруктів та листя чорниці, цукрового клену), екстракт кори верби чорної (джерело BHA-кислот), лактат натрію, лимонна кислота, молочна кислота, сорбат натрію, левулінова кислота, натрію левулінат, гліцерин

 

Кислоти, що застосовуються в косметичних засобах, можна глобально поділити на AHA (альфагідроксікіслоти), такі як яблучна, лимонна, винна, молочна, гліколева кислота, і BHA (бетагідроксікіслоти), або саліцилова кислота.

Всі вони працюють як ексфоліанти і активізують процеси регенерації клітин. І AHA, і BHA використовуються для боротьби зі зморшками, наслідками пошкодження шкіри від сонячного опромінення, акне, гіперпігментацією і нерівною текстурою.

Основна різниця між AHA і BHA-кислотами в тому, що AHA - водорозчинні, в той час як BHA – жіророзчинні, і це дає їм можливість глибше проникати в пори через шар шкірного сала і відлущувати мертві клітини, які накопичилися всередині сальних залоз, справляючи при цьому протизапальну і антибактеріальну дію, зменшувати вироблення шкірного сала. BHA-кислоти є чудовим засобом лікування проблемної шкіри (акне, вугри і чорні крапки). AHA ж, в свою чергу, вирішує питання догляду за пошкодженою сонячним випромінюванням (пігментні плями), потовщеною (гіперкератоз), зневодненою шкірою.

Поєднання цих кислот справляє комплексний вплив на шкіру,  сприяючі швидкому відлущуванню ороговілих клітин. Крім цього зволожує шкіру, знижує утворення меланіну, усуває закупорку пор, підвищує пружність шкіри, робить обличчя свіжим і доглянутим, зменшує запалення.

Особливу увагу слід звернути на те, що на відміну від переважної більшості продуктів з кислотами на ринку косметики, тонік «Цитринка» містить не синтетичні, а натуральні кислоти з рослинних екстрактів.

 

Комплекс натуральних AHA-кислот складається з екстрактів плодів апельсину, лимону, цукрової тростини, ягід та листя чорниці та цукрового клену.

 

АНА (α-гідроксикислоти) - одні з найпопулярніших інгредієнтів в косметичних продуктах. Вони здатні впливати на стан шкіри на молекулярному, клітинному і тканинному рівні. Найбільш поширеними AHA є гліколева, молочна, лимонна, яблучна, винна. При нанесенні на шкіру AHA справляють відлущувальну, зволожуючу, протизапальну і антиоксидантну дію, а також стимулюють синтез колагену і глікозаміногліканів в шкірі. Відлущування шкіри сприяє видаленню меланіну з епідермісу, що призводить до освітлення пігментних плям. Також набір альфа-кислот приводить в норму кислотний баланс шкіри.

 

В склад комплексу входять такі АНА кислоти:

 

Яблучна кислота (в екстракті цукрового клену) крім відлущувальної дії, стимулює клітини, підсилюючи клітинний метаболізм.

Лимонна кислота (з апельсину та лимону) надає відбілюючу дію, яка посилюється в присутності винної кислоти. Має антиоксидантні і бактерицидні властивості.

Винна кислота (з екстракту цукрового клену та апельсинів) має відлущуючу, відбілюючу і зволожуючу дію.

Moлочна кислота (з ягід та листя чорниці) має виражену зволожуючу і відлущуючу дію.

Гліколева кислота (з цукрової тростини) має найменшу молекулярну масу, тому легко проникає через епідермальний бар'єр і надає найбільш виражений ефект. Гліколева кислота також має здатність зменшувати гіперпігментацію.

 

Екстракт кори верби чорної (джерело BHA-кислот)містить природну саліцилову кислоту, що має значно меншу подразнюючу дію при тій самій ефективності, ніж синтетична в тій самій концентрації.

Саліцилова кислота відлущує відмерлі клітини, очищує пори шкіри, має протизапальні та антибактеріальні властивості.

Оскільки саліцилова кислота є похідним аспірину (обидві речовини є саліцилатами; аспірин також відомий під ім'ям ацетил саліцилової кислоти), вона має деякі протизапальні властивості аспірину. BHA знімає запалення, усуває почервоніння і набряки, значно допомагає процесу загоєння шкіри. Це, в свою чергу, попереджає утворення шраміи і знижує шанс подальшого утворення акне. Протимікробні властивості саліцилової кислоти допомагають боротися з бактеріями, що ведуть до появи вугрів.

Всі ці властивості роблять BHA незамінним засобом для оновлення та краси шкіри.

 

Трегалоза – особливий цукор, що зустрічається в складі дуже багатьох рослин, зокрема, ягід, а також водоростей, дріжджів, грибів та комах, особливо в тих, що живуть в несприятливих умовах – в пустелі, при дуже високих або дуже низьких температурах.

Цей цукор в умовах екстремальних температур (як високих, так і низьких) стає склоподібним, огортаючи кожну клітину. В результаті така «скляна броня» не дає руйнуватися білкам (ДНК, РНК) і клітинної стінці. У косметології цей приголомшливий феномен трегалози застосовується в засобах по догляду за обличчям: захист від морозу та спеки, усунення лущення і почервоніння шкіри.

Але головна її функція – це зволоження. В комплексі з іншими зволожувачами (наприклад, лактатом натрію) вона здатна продовжити зволожуючу дію від такого засобу до 48 годин. Клітини буквально стають «як верблюд»: «п'ють» воду і накопичують її, дозволяючи їй дуже повільно випаровуватися зі шкіри.

 

Спосіб застосування:

у якості тоніка: протирати очищену шкіру обличчя двічі на день щодня, змити.

у якості пілінга: просочити засобом текстильну маску, покласти на обличчя на 5 хвилин, змити.  Застосовувати не частіше 2 разів на тиждень

 

Застереження при застосуванні:

Перед початком використання зробити тест на індивідуальну чутливість.

Не використовувати при індивідуальній непереносимості, підвищеній чутливості шкіри, на пошкодженій шкірі. Обов’язково використовувати сонцезахисний крем.

 

ДСТУ 4093:2002

Умови зберігання: зберігати при температурі від +1 до +5°С (в холодильнику)

Термін придатності: 12 місяців з дати виготовлення, яка зазначена на пакуванні при зберіганні при температурі від +1 до +5°С (в холодильнику), 6 місяців з дати виготовлення при зберіганні при кімнатній температурі.

Об’єм: 100мл (ml)

 

Крем для обличчя «Равлик»

 

Відновлювальний крем для оживлення і зволоження шкіри обличчя

 

Повний склад: підготована вода, гідролат троянди, олія персикових кісточок, олія амаранту, Олівем1000, екстракт кори верби чорної, вітамін E, Д-пантенол, екстракт алое, Cosgard, олія насіння льону, екстракт слизу равлика, екстракти корня імбиру, корня васабі, часника, насіння індійського кмину, листя орегано, бутонів гвоздики, коріння куркуми, коріння солодки, шишок хмелю та листя шавлії

 

Крем протестований більш ніж 500 жінками 30-60 років. Відзначають, перш за все, прекрасне вбирання, відсутність жирного блиску, зручність використання під макіяж, відчуття комфорту і зволоженості шкіри після використання, слабкий, приємний аромат прянощів.

Через 5-7 днів використання відзначають поліпшення кольору обличчя, пом'якшення і розгладження шкіри, усунення подразнення і лущення, зменшення або зникнення чорних цяток, зменшення глибини мімічних зморшок (в разі недостатньо зволоженою шкіри до цього).

 

Основа крему - комбінація з рослинних олій, підібраних таким чином, щоб співвідношення жирних кислот в них справляло найбільш позитивний вплив на шкіру (подана заявка на патент на принцип підбору олій).

 

Олія персикових кісточок – пом'якшує і зволожує, стимулює обмінні процеси і покращує стан шкіри.

Олія персикової кісточки підходить не лише для дорослих, але і для дітей. Вона здатна загоювати невеликі тріщини і ранки.

Цей продукт наповнений вітамінами, елементами, жирними кислотами і антиоксидантами, які проникають глибоко в клітини і допомагають поліпшити стан шкіри: прибрати зморшки, вирівняти тон обличчя, підвищити еластичність і т.д.

Персикова олія підходить для лікування різних захворювань шкіри і подразнень. Її можна застосовувати при опіках.

Має протизапальні властивості, за рахунок цього може бути використана для лікування прищів, акне і т.д.

 

Олія амаранту – відоме джерело сквалену. Сквален є компонентом людської шкіри, це близька за своїм складом до людської клітини речовина, що захоплює кисень і насичує їм тканини і органи нашого організму. Застосовується для захисту, детоксикації, зволоження, пом'якшення, живлення шкіри. Амарантова олія надовго зберігає шкіру зволоженою і захищеною.

 

Олія насіння льону – одна з найбагатших за вмістом ненасичених жирних кислот, які наша шкіра не здатна синтезувати самостійно. Застосування його для шкіри обличчя сприяє пом'якшення, зволоженню, живленню і омолодженню шкіри, і особливо вона підходить для догляду за сухою і в'янучою, зморшкуватою шкірою.

Олія льону допомагає усунути сухість та лущення шкіри, а також, завдяки її зміцнюючим властивостям, значно підвищити еластичність і пружність шкіри, підтягнути овал обличчя, розгладити неглибокі зморшки. Швидко знімає подразнення шкіри (що особливо важливо при чутливій шкірі), має ранозагоювальну дію при різних ранках, порізах, тріщинах, ударах, синцях, і інших пошкодженнях шкіри.

Також лляна олія використовується в лікуванні псоріазу, оперізуючого лишаю, бородавок, опіків і синців.

 

Олівем©1000 – натуральний рослинний емульгатор з оливи, зі зволожуючою дією. Молекулярно Олівем©1000 дуже близький до складу нашої шкіри. Створюючи рідкокристалічні емульсії, він регулює ліпідний баланс шкіри. На матричному рівні емульгатор створює імітацію клітин шкіри, захищаючи її;

При застосуваннsОлівем©1000 більше 1 місяця, як показують європейські дослідження, помітно зволожується шкіра, поліпшується її стан;

Оскільки емульгатор моделює клітин шкіри, його застосування у антивіковій косметиці омолоджує, підтягує, надає тонус навіть найніжнішим ділянкам обличчя і тіла;

 

Гідролат троянди (трояндова вода) – продукт дистиляції квітів троянди. Трояндова вода має аромат свіжозірваної квітки і містить компоненти трояндової олії, розчинні у воді. Трояндова вода є неперевершеним косметичним засобом для догляду за шкірою обличчя, особливо сухою та рано постарілою. Сприяє розгладженню зморшок, усуненню сухості шкіри, зміцненню капілярів.

 

Екстракт слизу равлика сухий – містіться в максімальній рекомендованій концентрації. Натуральний, природний інгредієнт, виділений з захисної рідини, яку виділяє равлик Helix Aspersa в якості своєї захисної, регенеруючої оболонки. Цей секрет захищає равлика від різних інфекцій, подряпин і глибших ушкоджень, сонячних променів, захищає від висихання; дозволяє тільцю равлика зберігати еластичність.

- діє в якості ексфоліанта;

- допомагає шкірі протистояти впливу бактерій;

- стимулює синтез колагену, зміцнює еластинові волокна;

- забезпечує синтез глікозаміногліканів;

- має антиоксидантну дію. Посилення опір УФ-впливу, вивільненню вільних радикалів;

- поліпшення еластичності, відновлення структури шкіри.

 

Вітамін Е – сприяє підтримці синтезу колагену і еластину, перешкоджає старінню шкірного покриву, нейтралізує вільні радикали, запобігає наслідкам опромінення шкіри ультрафіолетом, покращує мікроциркуляцію крові, зміцнює стінки судин.

Вітамін Е має антиоксидантний ефект, захищаючи клітини епідермісу і структурні білки - колаген та еластин - від руйнування вільними радикалами: в результаті шкіра розгладжується і підтягується

завдяки протизапальній дії пом'якшує прояви алергії і вугрової висипки

стимулює процеси відновлення – регенерації шкіри, покращує кровопостачання і глибоко зволожує її, має ранозагоюючі властивості, заспокоює подразнену шкіру, полегшує стан при сонячних і термічних опіках

захищає від фотостаріння, викликаного ультрафіолетовими променями, знижує ризик меланоми та інших різновидів раку шкіри

запобігає появі пігментних плям і веснянок, а якщо вони вже є, освітлює їх, вирівнюючи колір обличчя.

 

Д-пантенол – діє заспокійливо, зволожує шкіру, пом'якшує шкірні запалення, сприяє кращому загоєнню ран. Завдяки здатності глибоко проникати в шкіру, пов'язує в ній воду, прискорюючи регенерацію пошкоджених клітин.

Застосовується для лікування пошкоджень шкіри, викликаних механічними, хімічними, температурними та іншими факторами - подряпини, садна, опіки різного походження (в т.ч. сонячні), дерматити.

Д-Пантенол стимулює регенерацію шкіри, має протизапальну дію, живить і пом'якшує шкіру, роблячи її більш еластичною.

Використовується в якості зволожуючою, заспокійливої ​​і пом'якшувальною добавки в засобах для догляду за шкірою і в декоративній косметиці.

 

Екстракт алое – біогенний стимулятор, має протизапальну, антибактеріальну дію, є стимулятором регенерації тканин, імуностимулятором, має антимутагенну активність, сприяє загоєнню тканин, застосовується при опіках, знімає свербіж, має зволожуючу, тонізуючу дію, сприяє відновленню і ревіталізації.

 

ДСТУ 4765:2007

Спосіб застосування: наносити на очищену шкіру обличчя вранці та/або ввечері

Умови зберігання: зберігати при температурі від +1 до +5°С (в холодильнику)

Термін придатності: 12 місяців з дати виготовлення, яка зазначена на пакуванні при зберіганні при температурі від +1 до +5°С (в холодильнику), 6 місяців з дати виготовлення при зберіганні при кімнатній температурі.

 

Об’єм:  50мл